March 19, 2016

Det vi Står for

Waves yder betroet strategisk kommunikationsrådgivning på højeste niveau.

Med stor erfaring, indsigt, integritet og mod skaber vi en forskel i din organisation.

Strategisk kommunikation handler om at bane vej, trænge igennem, flytte noget, sprede ringe i vandet. I samarbejde med dig bevæger vi kommunikationen i den rigtige retning og skaber resultater. Vi gør os ganske enkelt umage. Hver gang. Vi arbejder på alle niveauer i din organisation. Vi er rådgivere i ordets egentlige forstand, og vi tager vores rolle alvorligt – aldrig selvhøjtideligt. Du kan stole på, at vi lytter, men vi taler dig aldrig efter munden. Vi siger tingene, som vi ser dem.

Det giver mening for vores kunder.

Vi er din loyale og diskrete samarbejdspartner. Du vil ikke opleve, at vi skilter med vores samarbejde med dig eller andre kunder på vores hjemmeside eller de sociale medier. Du vil heller ikke opleve, at vi gør os kloge på din virksomhed på TV eller i avisen.

Vi vil noget med vores kunder, vores virksomhed og hinanden. Lige så højt vi vægter vores faglighed og integritet i samarbejdet med vores kunder, lige så meget vægter vi vores værdisæt og kulturen i vores egen virksomhed. Vi ønsker også at flytte os selv – både fagligt og menneskeligt – og vi er overbeviste om, at vi på den måde bliver endnu bedre rådgivere.

Det giver mening for os.

En hjørnesten i vores virksomhed er at bidrage til social ansvarlighed. Derfor arbejder vi pro bono for udvalgte organisationer, ligesom vi en uge om året drager ud i den nære eller fjerne verden for at gøre tilværelsen lidt bedre for mennesker, der har behov for en håndsrækning. En del af vores overskud medvirker til at finansiere denne rejse.

Vi bilder os ikke ind, at vi kan flytte bjerge. Men vi tror på, at vi kan gøre en lille forskel, og vi tror på, at vores indsats med social ansvarlighed styrker os som mennesker og som team.

Det giver mening for vores omverden.