februar 7, 2019

Studentermedhjælper til strategisk kommunikationsbureau

Er du superskarp på dansk og business-engelsk, er du i gang med din kandidat, og vil du have foden indenfor i den professionelle kommunikationsverden? Så søg stillingen som projektassistent/studentermedhjælper hos Waves Communications.

 

Om stillingen

Waves Communications er et mindre strategisk kommunikationsbureau med kernekompetencer inden for bl.a. strategiudvikling og eksekvering, krisehåndtering og kommunikationsprocessen omkring køb og salg af virksomheder. Vi søger en skarp studentermedhjælper, som kan assistere os med oversættelse og korrekturlæsning på dansk og engelsk samt diverse skrive- og researchopgaver.

Stillingen er berammet til ca. 6 timer om ugen fordelt på to dage, men med mulighed for flere timer i perioder med spidsbelastning.

Du er i gang med din kandidatuddannelse inden for erhvervssprog (engelsk), kommunikation eller lignende. En forudsætning for at få jobbet er, at du har særdeles gode sproglige færdigheder på business-engelsk og dansk, især på skrift. Derudover er det vigtigt, at du:

  • Trives med og er dygtig til oversættelser og korrekturlæsning
  • På samme tid kan være hurtig og detaljeorienteret
  • Arbejder og tænker selvstændigt
  • Er indstillet på at give en hånd med på administrative opgaver, når det kræves

Til gengæld tilbyder vi en god løn, du bliver en del af et kommunikationsbureau, hvor vi arbejder langsigtet og strategisk, og hvor du får indblik i, hvordan danske og internationale virksomheder og organisationer arbejder med kommunikation. Vi er blandt de bedste til det, vi gør, og erfaring viser, at en stilling som projektassistent i Waves kan medvirke til at åbne døre til spændende muligheder, når du er færdig med din uddannelse.

Om os

Hos Waves bliver du en del af et lille team med høj faglighed, hvor tonen er uhøjtidelig og åben – også når vi har travlt. Vi er vores kunders betroede, fortrolige og ofte diskrete samarbejdspartner. Du skal derfor kunne håndtere denne fortrolighed. Vi arbejder primært for topledelser og bestyrelser, og vi påtager os de opgaver, vi synes, er sjove, spændende, udfordrende og vigtige hos store og mindre virksomheder i alle slags brancher. Vi gør en dyd ud at være små og meget tætte på kunderne.

Vi bor i Hellerup, hvor vi har vores eget kontor i en bygning, vi deler med andre mindre virksomheder.

Sådan søger du

Send ansøgning med CV senest 20. februar 2019 på waves@wavescomm.dk, men gerne hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte kommunikationsrådgiver og tidligere projektassistent Cecilie Bruun Iversen på tlf. 20 93 00 17 på hverdage mellem kl. 8 og 13.